JORNADA ANUAL DEL CAMÍ AMIC

img_6996

Enguany la XVII Jornada Anual del Camí Amic ha arribat a la seva disetena edició. Una esperada celebració on es retroben tots els alumnes, gaudeixen de la festa i avancem plegats en el desig de promoure un ús del carrer, de l’espai públic, més just i respectuós amb tothom.

És una trobada que celebrem en xarxa entre totes les escoles participants i les entitats del Camí Amic, en la que s’organitzen diferents activitats per  escolars de totes les edats (cicle infantil, inicial, mitjà i superior).

Ha tingut lloc en diversos espais del parc de l’Escorxador, a un pati d’escola itinerant, als jardins Paula Montal i al tram de C/ Consell de cent entre Viladomat i Borrell, on es talla el carrer en una acció simbòlica per reivindicar que el carrer també és per als infants.

Aquest any 2017 el treball intern a les aules serà la contaminació. Perquè entenem que només visibilitzant el problema podrem afrontar possibles solucions. Fruit d’aquest estudi s’ha dut a terme el projecte CAMINA I RESPIRA.

Els més petits han gaudit de les dolces cançons de El Pot Petit

20151121_ElPotPetit_036-Editar“Balla, canta i riu” amb el Pot Petit

 En Pau i la Jana surten del Pot Petit per fer una gran festa! Però ep! Que no estaran sols… els acompanyen la Melmelada Band, la banda més deliciosa que hi ha, el Pot Petit i tots els seus amics i amigues, amb els que passaran una molt bona estona ballant, rient i cantant! El cuc poruc, un cuc amb molta por, un pingüí que ens explicarà com es saluden a l’Antàrtida amb el seu amic l’esquimal, uns pirates que busquen un tresor,… Cançons, històries i danses que faran passar una bona estona a petits i grans.

 

…I els més grans han ballat amb les divertides cançons de Xiula

ee“Donem-li una volta al món” amb Xiula

 Els quatre músics de Xiula viatgem pel món, vivint aventures i experimentant emocions. Proposem compartir, conviure, explorar, estar presents i estimar l’entorn, la societat, el planeta, sempre rient i gaudint! L’espectacle és fresc, atrevit i “canyeru”. No deixa indiferent. Fem interactuar a tothom qui es deixa i cantem el nostre gran hit Verdura i Peix, en aquest fabulós viatge camí de l’Himalàia.

Amb la col·laboració de l’Associacio Esportiva de l’Eixample

 

Galeria d’imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.