2020

Els darrers mesos han estat difícils, estranys i incerts. Ens hem adonat de la importància de l’ús del carrer i de la vida a l’aire lliure. És per això que, amb la tornada pausada al carrer, hem volgut celebrar el retorn a l’espai públic. Tornar a moure el parc, un lloc de trobada i encontre social, respectant en tot moment les mesures de seguretat eixigides.

Amb Mima Teatre vam gaudir d’un espectacle imprescindible sobre el canvi climàtic i la contaminació del planeta a Plash Tik Boom.  Les paraules d’Ovidi Montllor també van ser presents al parc de la mà de VerdCel que fa oferir un concert homenatge on cançó i acció es donaren la mà per reivindicar l’ofici d’escriure cançons, en la figura d’Ovidi Montllor. El cap de setmana es va tancar amb l’habitual traginer de jocs.

Dins del marc de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample i gràcies al Mag Stigman van poder endinsar-nos dins del  Circ dels Impossible. Un espectacle 100% dinàmic, ple de bon rotllo, colorisme, i participació activa del públic. Va ser una barreja explosiva per a tota la família!

Magalí Sare i Sebastià Gris van posar el punt i final de la festa major amb la presentació de l’àlbum “A boy and a girl” .

A tots i totes vosaltres que ompliu i moveu el parc, MOLTES GRÀCIES!