2019.- Cicle d’activitats sobre l’espai públic

VIDES A L’AIRE

Del 4 al 31 de maig de 2019 va tenir lloc  la tercera edició del cicle Vides a l’Aire, enguany dedicat a l’espai públic.

L’espai públic com a lloc d’anonimat i de trobada, d’intercanvi i de coneixement. Com a lloc fet d’històries i de records i també de les parets que ens parlen. L’espai públic com a lloc imaginat: com el veuen els teus ulls? Com voldríem que fos? L’espai públic com a xarxa i mapes on es forma el nostre dia a dia. Com a present: la importància social del joc a l’espai públic per part dels infants, alliberat de cotxes i amb un aire net. Com a lloc on trobar-se, compartir, comunicar-se, lliurement i també de forma col·lectiva. Per trenar totes aquestes idees, conjugar passat, present i futur i per la necessitat de repensar l’espai públic i les possibilitats que ofereix, Camí Amic amb la complicitat de la resta d’equipaments culturals del barri  ha proposat diverses activitats: itineraris, tallers, conferències i altres activitats.

 «Sense espai públic potent, integrador socialment, articulador física i simbòlicament, la ciutat es dissol» Jordi Borja

CAMI AMIC Vides a l'aire 19 - Cartell A3 programa

 

Vides a l’aire és un cicle organitzat pel projecte comunitari Camí Amic, en coordinació amb el Centre cívic Casa Golferichs, Centre cívic Urgell, Casal Infantil Urgell, Centre cívic Cotxeres Borrell,  la Biblioteca Joan Miró, Espai de fotografia Català-Roca i amb la col·laboració del Districte de l’Eixample.

 

Vides a l’aire – Programació

GuiaBibliogràficaEspaiPublic