2017

VINE A MOURE EL PARC – Maig 2017

Ha estat un maig ben intens. Encetàvem les activitats al Parc Joan Miró amb Mr. Màgic, un espectacle familiar a càrrec de Txema a qui agraïm fer-nos creure en la màgia. Bona música ha acompanyat també els aperitius del diumenge de la mà dels Cálido home i els seus deliciosos paisatges sonors i Los Boozan Dukes que ens van fer ballar a ritme de swing i música crioll-francesa. Hem après jugant gràcies a Area Metropolitana de Barcelona a la Biblioteca Joan Miró i amb el Festival de Turisme Responsable de Barcelona VILAMON hem començat la primera de les col·laboracions. Hem escoltat de primera mà l’experiència de cicloturisme d’una família i amb en Gabi Perez Raventos hem après a reciclar amb bon gust i construir cistelles per a les nostres bicis. Gràcies Lali BeGood per transmetre missatges positius a grans i petits. “I no sabrem qui som si no obrim les ales davant de tothom: ser ocells del món”.

Galeria d’imatges

VINE A MOURE EL PARC – Juny 2017

Hem acabat el mes de juny amb més música i activitats familiars al Parc. El maquetisme naval dels Chapucensis han despertat la passió pel mar i els vaixells dels més petits, l’esperat traginer de jocs amb cues impacients de nens i nenes per jugar.
Aquest any, hem gaudit d’una nova incorporació, la botiga de joguines de barri Iupi IA que va oferir un taller familiar de joguines sense gènere per un consum responsable i no sexista de joguines. Un any més vam gaudir de les jornades canines de Zoologica i amb la col·laboració de Proteger Los Inocentes Superando Etapas i el Club DKat que van venir amb gossos en adopció.
Grans i petits van disfrutar amb el Circ a les Golfes de Los Herrerita Circulant, management artístic i producció, tothom va poder posar a prova les seves habilitats; malabars, anelles, bitlles, fer girar el plat xinès o el diàbolo. I el llaç finals el varen posar elles Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach. 

Galeria d’imatges

 

banner refugis
flyer refugis

Amb motiu del dia mundial del refugiat #camiamic es va voler sumar a la programació d’actes de #somrefugi i #BcnCiutatRefugi i es va poder veure al parc dos passis de la micro peça teatral REFUGIS d’Helena Codorniu.

 

 

 

 

 

 

VINE A MOURE EL PARC – Juliol 2017

Ha estat un mes de juliol de pel·lícula! I també de paraules… Gegants de Gel de Joan Benessiu va ser present entre els assistents a la tertúlia literària organitzada conjuntament amb la Biblioteca Joan Miró i conduïda per David Nel·lo.