BICICLETADA 2022

El dia 23 de gener al Carrer Borrell amb Parlament a partir de les 10 hores vine a gaudir en família de tallers per a la Bicicleta. L’Aula Ambiental de la Sagrada Família i el Camí Amic organitzen tallers per incentivar l’ús de la bici en els més petits, un taller de manteniment i mecànica amb Velociutat (un taller ubicat al propi barri de Sant Antoni) i un punt de trobada amb el Bicicleta Club Catalunya, el BiciBús Eixample i Kleta. Aprofita per participar, fer xarxa i conèixer projectes i entitats de la Bicicleta que estan ben a prop teu!

A més, a les 12 hores sortirà la ja tradicional Bicicletada que recorrerà els carrers de Sant Antoni per la calçada i amb el suport de la GUB. Consulta el recorregut a A les 12 hores sortirà la ja tradicional Bicicletada. Aquí pots consultar el recorregut: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1nWnqoa-70RwsxiaItcHVLqW-F6t7Tarc&usp=sharing i no oblidis que les primeres cent persones que arribin a l’esdeveniment rebran un petit obsequi. Gaudeix del matí amb una passejada cívica, tranquil·la i segura pels infants i per a tothom.

Moltes gràcies, salut i pedals!

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.