FESTA MAJOR DE L’ESQUERRA DE L’EIXAMPLE

El proper 2 d’octubre arrenca una nova i especial edició de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample amb activitats repartides arreu del barri fins diumenge 11 d’octubre.

Des de Camí Amic volem celebrar el retorn a l’espai públic i aprofitar el moment per reivindicar un cop més, la recuperació dels carrers per part dels infants. Reconquerir-lo per a la vida comunitària i repensar entre totes un ús i organització diferent, no només com un espai de trànsit i de desplaçament d’un punt a l’altre sinó un espai públic que posi el verd i la vida al centre, perquè una ciutat més amable i sostenible, lliure de  fums i amb un aire més net on els infants despleguin tota la seva autonomia és possible i necessària.

Des de Camí Amic, s’han organitzat les següents activitats:

Dissabte 3 d’octubre de 10 a 12 h. Cruïlla Consell de cent i Comte Borrell

BICICLETADA FAMILIAR

10 h Inscripcions gratuïtes

11 h Inici de la passejada

Reserva prèvia: a coordinacio@camiamic.cat.

Dijous 8 d’octubre, a les 17.30h

MARXA EXPLORATÒRIA DES DEL PUNT DE VISTA DE LES CURES (Itinerari)

Marxa exploratòria des de la perspectiva feminista. Una marxa de reconeixement amb perspectiva de gènere, on el diàleg parlarà sobre els elements i les condicions que afavoreixen o no a la vida quotidiana del barri, les relacions amb la ciutat existent i desitjada, les percepcions d’inseguretat i d’on venen aquestes percepcions. En aquesta ruta posarem la vida quotidiana del barri al centre de la reflexió.

Reserva prèvia: a coordinacio@camiamic.cat.

Col·labora: Vocalia de dones de l’avvee i Col·lectiu Punt 6.

Dissabte 10 d’octubre, a les 12h. Pistes esportives Joan Miró

ESPECTACLE DE MÀGIA I CIRC

EL CIRC DELS IMPOSSIBLES

Mag Stigman

En aquesta nova aventura, el Mag Stigman ens parlarà del Circ dels Impossibles, un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Un espectacle 100% dinàmic, ple de bon rotllo, colorisme, i participació activa del públic. Màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions, molta música i energia. Una barreja explosiva per a tota la família!

Reserva prèvia: a coordinacio@camiamic.cat.

Diumenge 11 d’octubre, de les 11.30 a 13.30 h. Pistes Esportives Joan Miró

TRAGINER DE JOCS

Per motius interns a l’organització l’activitat ha quedat anul·lada.

Col·labora: CEM Joan Miró / AE-Eixample

Diumenge 11 d’octubre, a les 12 h. Pistes esportives Joan Miró

CLOENDA FESTA MAJOR ESQUERRA EIXAMPLE

A les 12 h tindrà lloc la lectura del pregó, que va ser anul·lat per causes meteorològiques, a càrrec del Dr. Sisó (Centre d’Atenció Primària de l’Esquerra de l’Eixample) en reconeixement a la tasca del personal sanitari i representants de la Xarxa d’Ajudes del barri.


A les 12, 30 h Magalí Sare & Sebastià Gris seran al parc per presentar el seu nou disc titulat “A boy and a girl”. Una aposta per l’experimentació i la creació d’una unió entre la música clàssica i la moderna, mons que sempre han estat presents durant la seva trajectòria. 
Organitza: AVVEE i Camí Amic.
Reserva prèvia: a coordinacio@camiamic.cat.

Podeu consultar tota la programació de festa major aquí.

(programa susceptible de canvis i modificacions en funció de la situació sanitària).

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.