TORNA VINE A MOURE EL PARC!

Els darrers mesos, amb l’alerta sanitària viscuda i el confinament decretat, hem deixat de gaudir temporalment dels carrer,  les places i parcs del barri, llocs d’encontre i de trobada social. El confinament ha evidenciat la importància de l’ús del carrer i de la vida a l’aire lliure. És per això que, amb la tornada pausada al carrer, voldríem celebrar el retorn a l’espai públic i amb la col·laboració del Districte de l’Eixample recuperar la programació cancel·lada degut a la  situació generada per la covid19,  gratuïta i adreçada a tot tipus de públic durant els mesos de maig i juny al Parc Joan Miró i  tornar amb la reprogramació d’espectacles sota el compliment estricte de les mesures de seguretat exigides.

El primer espectacle serà una sessió de poesia en família: Qui no sap riure no sap somriure, basat en el poemari homònim del poeta i rapsode Andreu Galan, en què la poesia, la cançó i les històries rimades de l’antigor i dels nostres dies es donen la mà (divendres 18 de setembre, a les 18 h als llacs de la biblioteca Joan Miró).

Al dia següent, a les 12 h, Mima Teatre parlarà als més petits sobre el canvi climàtic i la contaminació del planeta a Plash Tik Boom. I el cap de setmana es tancarà amb l’habitual traginer de jocs (diumenge 20 de setembre d’11.30 a 13.30 h, a les pistes poliesportives) i l’espectacle musical Verdcel canta Ovidi Montllor a les 12, als llacs, de la biblioteca Joan Miró.

A partir del mes d’octubre i dins del marc de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample gaudirem al parc Joan Miró de l’espectacle el Circ dels Impossible de la mà de del Mag Stigman. Un espectacle 100% dinàmic, ple de bon rotllo, colorisme, i participació activa del públic. Màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions, molta música i nergia. Una barreja explosiva per a tota la família!

Magalí Sare i Sebastià Gris presentaran “A boy and a girl” posant el punt i final a la festa major el diumenge 11 d’octubre a les 12h als llacs de la Biblioteca Joan Miró.

Limitacions i requeriments:

  1. Cal reservar l’entrada prèviament a coordinacio@camiamic.cat.
  2. És imprescindible reservar entrades si els o les menors d’edat tenen 2 anys o més
  3. Cada persona identificada amb un correu electrònic vàlid podrà fer una reserva per a un màxim de tres localitats.
  4. Es recomana, en tot cas, ser a l’espai com a mínim trenta minuts abans de l’inici de l’espectacle/concert per evitar cues i facilitar l’accés al recinte.
  5. Sigueu puntuals: un cop s’hagin tancat les portes dels espais, no es permetrà l’accés de nous espectadors o espectadores, encara que tinguin entrada
  6. Respecteu les normes de seguretat, entre les quals hi ha l’ús de la mascareta i la distància de seguretat. En tot moment, feu cas de les indicacions de les persones responsables de l’espai.

Consulteu la programació aquí

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.